x

VICTORIAKONSERTEN
Borgholm, Victoriadagen
D. 2019.14.07 Kl. 18:30

Klara artister 2019: Benjamin Ingrosso, Kaliffa, Lina Hedlund, Rickard Söderberg, Arja Saijonmaa och det energiska soulbandet Isaac & The Soul Company.
Yvette Hermundstad leder Victoriakonserten

Om Benjamin Ingrosso
En förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande debutalbum, utsåld turnéfinal på hemmaplan och flera nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Benjamin Ingrosso har redan ett imponerande CV och på bara ett år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister. Efter att ha tagit Sverige till Eurovision och vunnit en Rockbjörn för Årets Manliga Artist släppte han sitt debutalbum ”Identification” under hösten. Albumet placerade sig i toppen av albumlistan och har idag sålt guld.

Om Kaliffa
Kaliffa är en klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen. ”Helt seriöst”, ”Tippa på tå”, ”Spontanitet” och ”Kalibrera” är bara några exempel på hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014. Hans unika sound är en fusion av reggae, dancehall och pop. Megahiten ”Helt seriöst” kammade hem årets låt på P3 Guld och har över 44 miljoner streams på Spotify samt över 9 miljoner visningar på YouTube.

Om Lina Hedlund
Lina Hedlund har en lång artistkarriär bakom sig. Redan 2002 tävlade hon i Melodifestivalen för första gången och sedan dess har hon varit med ytterligare fem gånger. 2007 gick Lina med i discopopgruppen Alcazar. Gruppen var aktiv till och med förra året då man gjorde ett sista år tillsammans och avslutade med en nyårskonsert på Cirkus i Stockholm. I år ställde Lina upp som soloartist i Melodifestivalen med låten ”Victorious” och gick direkt till final.

Om Rickard Söderberg
Rickard Söderberg är operasångaren som debuterade som solist 1990 och de senaste 15 åren har sjungit roller på de större operahusen i bland annat Danmark, Norge, USA, Kanada, Tyskland och Frankrike. Utöver opera har Rickard också sjungit i flertalet musikaler såsom Evita, Rebecca och Dr Zijvago och tävlat i Melodifestivalen, Körslaget och Let’s Dance.

Om Arja Saijonmaa
Arja Saijonmaa hade redan släppt musik på både svenska och finska när hon slog igenom som artist i Sverige 1979 med låten ”Jag vill tacka livet”. Arja har deltagit flertalet gånger i såväl finska som svenska melodifestivalen, senast i år med bidraget "Mina fyra årstider". Totalt har Arja släppt 35 album och sålt över 2 miljoner skivor. Arja har även spelat huvudrollen i flertalet musikaler, tv-serier och filmer.

Om Isaac & The Soul Company
Isaac & The Soul Company är ett liveband känt för sin scennärvaro och sin enorma energi. De lever för livespelningarna och gör en hänsynslös in-your-face-soulpunk. Bandet är ständigt på turné och säljer ut konserter över hela Sverige. Under 2019 är Isaac & The Soul Company aktuella med både en sommarsingel och en nyskriven EP.


Var med och hylla H.K.H.Kronprinsessan Victoria på födelsedagen.
Läs mer på www.victoriadagen.se

Längd: ca 1,5 tim
Insläpp: Kl. 17.00

Priser
Ståplats: Barn ej fyllda 8 år går in gratis i målsmans sällskap
Sittplats: Barn ej fyllda 8 år går in gratis i målsmans sällskap om barnet sitter i dennes knä

Rullstol
Gäster i rullstol köper biljetter för Ståplats. Vid arenan är det skyltat om en speciell entré avsedd för rullstol. Man hänvisas sedan till speciellt avsedda platser.
En ledsagare / rullstol går in fritt = behöver ej biljett. Ledsagare sitter i anslutning till gästen i rullstol.

Betalade / bokade biljetter kan EJ hämtas ut på arenan!
Grupp/Bussbokningar hänvisas till Kalmar BiljettCentrum [email protected], 0480-421010