x
Juldagsfest Med Love Antell & Agent Blå

Juldagsfest Med Love Antell & Agent Blå
Hoki Moki
D. 2018.25.12 Kl. 22:00

Hoki Moki presenterar:
Juldagsfest med Love Antell & Agent Blå
Hoki Moki - Göteborg
Tisdag 25 december 2018 kl 22.00
På scen c:a 23.00
Ålder 20 år
Hoki Moki ställer till med årets bästa juldagsfest för alla hemvändare!

LOVE ANTELL (SOLO)
Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska artister. Med album som ”Barn av Amerika” och ”Gatorna tillhör oss” har Love Antell beskrivits som en av vår tids skarpaste Stockholmsskildrare, och hans kampsånger sträcker sig även långt utanför huvudstadens gränser. Denna kväll gör han en intim spelning solo med bara en elgitarr på scen i Billy Braggs anda, med andra ord: det perfekta formatet att få uppleva en av våra främsta samhällsskildrare och historieberättare på.

AGENT BLÅ
Agent blå släppte 2017 sitt debutalbum, som även släpptes i Japan, USA och Tyskland. Det är ovanligt att få sånt internationellt genomslag för ett litet indieband från Sverige. Men Agent Blå är inte heller som dom flesta andra indieband. Dom har något unikt, ett anslag som fångar lyssnaren direkt, dom har ungdomen, dom har Emelie Alatalos sång, dom har körerna som knockar dig, dom har gitarrslingorna som är mer direkta än dom flesta andra bandens gitarrslingor.
I somras släppte dom sin nya Medium Rare EP, och har sedan dess haft rotation på P3. Under hösten har dom bland annat varit förband till Hästpojken på ett par spelningar och nu är det äntligen dags att få se dom på Hoki Mokis scen!

Eventsidan på Facebook

Hoki Moki Facebook

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook