x

QUEENIE - FOREVER
Västerås Konserthus
D. 2019.30.11 Kl. 19:30

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen.

År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen - festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys " personlig assistent " Peter Freestone själv.

Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien " I Got Talent " inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott. Queenie , genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde.

Kombinationen av original instrumentering , och Michael Kluch fantastiksa röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi . Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse. En kväll fylld av megahits som Radio Gaga , I Want It All , Bohemian Rhapsody , We Will Rock You , We Are The Champions och många, många fler.

Några röster från TICNET FAN VOICE:
"Detta är ett måste för alla Queen-fans! Flera gånger gick det rysningar i kroppen just för sångarens kompetens! Måste upplevas live!"

"Det bästa jag sett på länge..bra artister. BLEV helt lyrisk."

Arrangör: Euroentertain

Längd: 2 h 15 min (inkl paus)

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang på Västerås Konserthus är Ticketmaster.