x

Visafton - "Sånger Vid Havet"
Kajskjul 8
D. 2019.17.07 Kl. 18:00

Välkommen till en intim visafton

För tredje året i rad arrangeras den turnerande visfestivalen "Sånger vid havet". En kväll där publiken får möta några av Sveriges bästa artister och musiker i ett akustiskt, avskalat och intimt format. I år gästas turnén av CajsaStina Åkerström, Jack Vreeswijk samt trion Guran, Nord och Nyberg. Förutom artisternas egna låtar får vi höra tolkningar av vis-historiens giganter: Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Björn Afzelius.

Precis som tidigare så är det tre utvalda platser längst den svenska västkusten som kommer besökas. Nytt för i år är att dom stannar till i storstan och besöker Kajskjul 8 en av kvällarna. Med årets artistuppställning kan publiken förvänta sig en magisk kväll och höra tolkningar av Cornelis Vreeswijk, Fred Åkerström och Björn Afzelius fantastiska låtskatter samt ett axplock ur artisternas egna kataloger. Samtliga artister har en minst sagt nära relation med dessa giganter och deras tolkningarna har hyllats genom åren. Njut av en sommarkväll i visaftonens tecken!

KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00 Dörrarna öppnas
19.00 Matsen serveras
20.00 På scen - akt 1
20.45 Paus
21.00 Akt 2
21.45 Paus
22.00 Akt 3
22.45 Bar & musik

Läs mer om kvällens menyval här; TILL MENYN


Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.