x

Aynsley Lister
Auktionsverket Kulturarena
D. 2019.14.11 Kl. 19:30

Aynsley Lister är en av Storbritanniens hetaste blues gitarrister och många anser att han är bland de bästa i världen. Han har vunnit flera utmärkelser, inklusive årets gitarrist på British Blues Awards 2015, och nominerades i både kategorin bästa gitarrist och bästa sångare 2016. Han har av ansedda Classic Rock Magazine utsetts till en av världens 10 bästa artister i genren modern blues. Hans unika varumärke är blues-baserad rock som levereras med den typ av hjärta och själ som ofta saknas i modern musik. Med 8 st studio- och 3 st livealbum i ryggen och trots ett intensivt turnerande i Europa och uppträdanden på stora festivaler, har Aynsley Lister aldrig spelat i Sverige. Men nu är det äntligen dags!

På denna miniturné backas Aynsley upp av svenska coverbandet Wedgie som, förutom egna shower på krogar och afterski, har agerat kompband åt svenska storheter som bl a Thomas Di Leva, Ola Salo, Andreas Johnsson och Charlotte Perrelli.

Aynsley Listers album är fantastiska men han är allra bäst när han möter sin publik öga mot öga och det är så han ska upplevas, LIVE!

Tider:
Insläppstid: kl 19:00
Starttid: kl 19:30
Spellängd: 2 timmar.

Åldersgräns:
18 år, inte okej för yngre i målsmans sällskap.