x

STORA INSPIRATIONSDAGEN ANN WESTIN BABBEN LARSSON MARK LEVENGOOD M.FL
MAGASINET
D. 2019.14.11 Kl. 09:00

Stora Inspirationsdagen - årets stora personaldag! Medverkar gör: Ann Westin, Babben Larsson, Mark Levengood, Olof Röhlander, Nisse Simonson, Lisa Ekström, Robert Karjel

ÅRETS STORA PERSONALDAG - OM DRIVKRAFT, TEAMWORK OCH ARBETSGLÄDJE!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Vi utlovar en inspirerande och lärorik dag fylld med energi, skratt och igenkänning. Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

I biljettpriset ingår också lunch, för- och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings med mera.
Vid matallegier, vänligen anmäl specialkost till arrangör. Vid utebliven anmälan om specialkost garanteras ej att det finns och kan enbart tillgodoses om möjligt på plats.
Telefonnummer till (arrangör) Ekvilibrium Talarförmedling: 08-663 06 80

Tid: 09.00-16.00
3740kr inkl. 25% moms

I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe med dopp, utlottning, DJ, happenings, loungeband mm.