x
Takida

Takida
Flygeln
D. 2020.15.02 Kl. 20:00

Takida fyller 20 år och kommer till Norrköping

Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med turné! De inleder 2020 med att åka landet runt med sin ”20th Anniversary Tour” och besöker även Norge, Danmark och Finland. Flygeln och Norrköping är självklart ett av stoppen.

Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.

Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.

I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe. Senast i somras såg vi Takida på den exklusiva turnén TRE.STOPP. Nästa år är det dags för Takida att bege sig ut på en rikstäckande turné. Det blir totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark.

”Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!”

Support: Normandie kl.20.00
Takida på scen: 21.00-23.00
Åldersgräns: 18 år