x

BLOOM - CIRKUS CIRKÖR 11/10
Hebeteatern, Folkets Hus Kulturhuset
D. 2019.11.10 Kl. 17:00


I Cirkus Cirkörs nya föreställning bjuds du in till en värld full av blommor, klassisk musik och enastående cirkus. Ensemblen består av fem internationella multitalanger som vill göra världen till en gladare plats genom att sammanföra glädje, rädsla och risker med grundliga förberedelser.Vår vardag är full av stress och rädsla. Vi känner oss pressade att inte sticka ut och att ens försöka vara annorlunda ses som det första steget mot att misslyckas. Vi äger fler saker än någonsin förr och vi ser perfekta ut på alla foton, men gör det oss verkligen lyckliga?Vårt mål är att imponera på publiken med (över-)mänskliga färdigheter, få dem att både skratta och häpet dra efter andan för att sedan njuta av lättnaden i att andas ut.

När artisterna flyger genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser och rep, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna, förkroppsligar de cirkusens själ: Du behöver inte anpassa dig till normen. Du ska vara lika unik som du känner dig.MEDVERKANDE:

Ben Collis

Elisabeth Künkele

Felix Greif

Philomène Perrenoud

Sofia MendezENSEMBLE:

Bloom har en internationell ensemble med artister från Schweiz, Tyskland, Skottland och Costa Rica och två regissörer från Frankrike och Finland.

Bloom regisseras av Julien Auger och Sade Kamppila från Circus I Love You.REKOMMENDERAD ÅLDER:

Från 4 år.LÄNGD:

Cirka 1 timma.TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE PLATSER:

Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på tel. 0520-422500.BARMENY:

Förbeställ gärna något ur vår goda barmeny och avnjut innan föreställningen. Maten beställs i vår reception senast kl. 12:00 på föreställningsdagen (eller senast fredag kl. 12:00 om föreställningen är på en helg):Räksmörgås: 129 kr

Tapastallrik (finns även som vegetariskt alternativ): 99 kr

Osttallrik med druvor och kex: 99 krKvällens erbjudande: Räksmörgås med 1 glas vin/1 San Miguel 40 cl: 184 kr.