x

ROCKGALA 2019
The Tivoli
D. 2019.19.10 Kl. 18:00


Välkommen till en helkväll med modeshow, livemusik och 80-talsdisco!E.MallaS ger er en spektakulär visning av sina egendesignade klänningar. Bakom E.MallaS står Malin Hedlund Plateryd, som inom loppet av några år blivit kändisarnas favoritdesigner. Hennes klänningar bärs av bl a Maria Montazami, Anna Anka, Ann Wilson, Pernilla Dregen Andersson.

I samband med visningen lottar vi ut en klänning från E.MallaS!Kvällens livemusik inleds av Jonas & Felicia, två välkända ansikten på Helsingborgs olika scener. Deras underbara röster tolkar allt från gammalt till nytt.

Jay Smith, ett av Helsingborgs stora namn på musikscenen, framför sin senaste musik. Han kommer även att göra ett sevärt inhopp i modevisningen, detta vill ni inte missa!

Björn Helgesson är bl a känd från Björns band och för att han gett oss ”På gator röda och blå”. Denna kväll lämnar han bandet hemma och har istället en rad gäster på scenen.

Livemusiken avslutas av Meraki, årets vinnare av musiktävlingen Popcorn. De skapar sin egen musik och satsar stort på detta, men de är även ett fantastiskt coverband. Denna kväll spelar de en kavalkad av gammal go’ musik som garanterat får igång fötterna på publiken!

Sist, men absolut inte minst, är vi glada att överlåta scenen och ljudet till DJ Johan Dahlqvist. Få DJ:s slår Johan på fingrarna när det gäller att hitta den bästa och mest dansanta musiken från 80-talet!Kvällens biljettintäkter går oavkortat till stadens hemlösa som är i stort behov av sovsäckar, tält mm inför vintern.

Välkommen till en fantastisk kväll för en god sak!