x

I.B Sundström
Italienska Kulturinstitutet
D. 2019.29.11 Kl. 20:00

Med Pascal gör han energisk rockmusik och med Skriet stämningsfull dito men soloartisten I.B. Sundström är någonting helt annat. Soloartisten I.B. Sundström är inte lätt att likna vid någon annan artist eller specifik musikstil över huvud taget. Det är en helt egen, ytterligt fängslande fantasivärld han målar upp med såväl texter som musik, och han har gjort det på två kritikerhyllade album på raken: Den skinande gyttjan från 2017 och det här årets 1592.

På scen lär det knappast vara mindre förtrollande, vilket kan upplevas på Italienska Kulturinstitutet i Stockholm 29 november – biljetterna är släppta!

"Det kommer vara en blandning av new age-ambient med regnrör, gonggong och sådant, och sedan framför allt sångerna från den senaste skivan 1592 som väl är någon slags femtiotals-schlager/rockabilly eller vad det kan kallas”, säger I.B. Sundström själv om vad publiken har att vänta och lägger sedan till: ”Så no drama, utan kanske mer osäkert och ganska försiktigt. Sedan är det en väldigt vacker och underlig konsertlokal, så den blir väl en inramning som på något vis passar dessa slags sagoberättelser, tänker jag."Dörrar: 18.30

Åldersgräns: 18 år

Rullstol:Rullstolsbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. Ledsagare går in gratis på rullstolsbiljett.
För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.
Observera att det inte finns några speciella platser för rullstolar på Italienska Kulturinstitutet

Arrangör: www.luger.se