x
Melissa Horn

Melissa Horn
Jönköpings Konserthus Elmia #2
D. 2019.13.11 Kl. 18:00


Melissa Horn släpper nytt och åker på stor nordisk turné.

Melissa Horn kommer besöka över 40 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland under hösten och vintern. Med sig tar hon helt ny musik.- Efter skivsläppet går jag direkt in i den bästa bubblan jag vet, turnélivet. Jag känner att jag varit ledig lite för länge nu och det tänkte jag ta igen. Vi längtar efter att få spela nya plattan och med mig kommer jag ha ett mellanstort band med bara favoritpersoner i. säger Melissaunitedstage.se melissahorn.seÖVRIG INFORMATIONYtterdörrarna öppnas:

90 minuter innan föreställningenFöreställningens längd:

Cirka 90 minuterPaus:

NejÅldersgräns:

Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålderGarderob

För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.Servering:

Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.Rullstolsplats:

Rullstolsplatser kan ej köpas online.

Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.