x
Hurula

Hurula
Pustervik
D. 2019.15.11 Kl. 21:00


Luger & Klubb Instant presenterar

Hurula

Pustervik

Datum: Fredag 15 november 2019

Biljettpris ordinarie: 295 + service

Åldersgräns: 18 år

Entré från: 21.00

Konsertlokal öppnar: 21.00

På scen: 22.00HURULA


Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" som följdes upp av EP:n "Betongbarn". År 2016 kom albumet "Vapen till dom hopplösa" och två år senare släpptes EP:n "Oss är allt". Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.  Förra hösten debuterade Hurula med konstboken "Första kretsen" och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik. 

Bara några veckor efter att EP:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på 2019 års Grammisgala, delade Hurula med sig av ytterligare ett hyllat alster – nya albumet "Klass". "Klass" är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik.Med detta i ryggen ger sig Hurula ut på en turné från Umeå i norr till Köpenhamn i söder under hösten 2019.

”Hurulas turnépremiär är lika mycket en urstark konsert som en chans att få känna sig mindre ensam” – Aftonbladet (4/5) 

”Luleåsonen bekräftar återigen att han är det bästa vi har i detta land” – HYMN

”Vad som knockar en är allvaret, den totala dedikationen. Hurula vann härom veckan rättvist en Grammis som Årets Rock för sin EP Oss är allt från i fjol. Klass är dubbelt så bra.” – Jan Gradvall, Di Weekend (5/5)