x

Julbord | Amason & Filip Fastén | FÅTAL KVAR
Den Gyldene Freden
D. 2019.04.12 Kl. 18:00


Det finns ingen naturlag som bestämmer att ett julbord måste vara tråkigt. Halvljummen underhållning och mat som är helt okej. Man går därifrån och tänker ”jaja, det var kul att vi alla samlades i varje fall”. Eller att det för den delen åt andra hållet blir överdrivet exklusivt och snobbigt, till och med främmande för flertalet.Vad har bandet Amason och krögaren Filip Fastén gemensamt? Dom förstnämnda startade ett rockband när hela världen ville höra trap. Den sistnämnde, en ungtupp som tog över Sveriges kanske mest anrika krog Den Gyldene Freden. Båda med stor framgång. Hyllade och prisvinnande i sina respektive skrån förenas de i sitt förhållande till hantverket och det personliga uttrycket.Under tre intima kvällar i december bjuder Amason och Filip Fastén in till julbord, Julbord Extraordinaire, på Den Gyldene Freden. Det blir ett julbord med musiken, maten och festen i fokus. Modernt och traditionellt men framförallt på riktigt!Spelplats: Den Gyldene FredenDatum: 4 dec, 6 dec, 10 dec, 11 dec (extradatum)Dörrar: 18:00Julbord: 19:00Konsertstart: c:a 22:00Pris: 1 500 kr + serviceBiljettsläpp: 18 okt kl 09:00Åldersgräns: 18 årBiljetter:

The True Gyldene Freden Experience: 1500 kr + service per person

Julbordet intas i Fredens källarvalv, i Stubelius-rummet eller i den legendariska lokalen Stormen. Därefter avnjutes musik och fest tillsammans med alla de andra gästerna i Stormen på entréplan.The Bellman Community Table Extravaganza: 1500 kr + service per person

Julbordet intas runt gemenskapsbord i den anrika Bellman-våningen på Den Gyldene Freden. Därefter avnjutes musik och fest tillsammans med de andra gästerna i Stormen på entréplan.Julbordet arrangeras av Amason, Den Gyldene Freden och Brink & Berger i samarbete med Universal Music Publishing.