x

Miss Li
Garden, Konsert & Kongress
D. 2021.12.03 Kl. 21:00

VIKTIG INFORMATION OM FLYTTAD KONSERT MED MISS LI PÅ LINKÖPING KONSERT & KONGRESS

Vi är, i enlighet med regeringens fortsatta förbud mot offentliga sammankomster för fler än 50 personer på grund av COVID-19, tyvärr tvungna att flytta höstens konsert med Miss Li ytterligare längre fram.
Du skulle ha gått på konserten den 5 nov 2020

Nytt datum: 12 mars 2021

* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället!
* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter. Du kontaktar då vår biljettkassa senast den 28 september för att återlösa din biljett, [email protected]

Här kommer en hälsning från Miss Li:

– Jag har verkligen hoppats in i det sista att det skulle gå att genomföra turnén, men tyvärr är det inte möjligt ???? Ni ska veta att jag saknar er så det gör ont och jag räknar dagarna tills vi ses igen! Och när den dagen kommer så ska vi sjunga, dansa och fira livet som aldrig förr. Stor kram /Linda

Vi hoppas att vi ses nästa år!

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre "fasta", återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som hade premiär i lördags på TV4. I vår åker hon äntligen ut på turné igen.

– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.
Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Facebook facebook.com/missliofficial

Instagram @missliofficial

Nu står det klart att Miss Li kommer få support längs med vägarna i form av Blixten & Co:s nyaste tillskott Myra Granberg och Moonica Mac!

Linköping gästas av Moonica Mac.

- Jag har alltid tyckt att Miss Li verkar härlig och att nu få hänga med henne och hennes gäng ut på turné är ju såklart superkul! En kväll mixad av Moonica och Miss Li kommer antagligen ge publiken allt gott och magiskt som livemusik kan ge (och lite till) och visst är det väl liksom lite passande att två som delar hemstad, nu också får dela scen - oh yeah!, säger Moonica Mac.

Moonica Mac har sedan debutsingeln 2017 tröstat många brustna hjärtan med sitt säregna uttryck och har en förmåga att skriva textrader som är lika träffsäkra som poetiska. Moonica lyckas med sin musik röra vid det som gör ont och visa oss det vackra i vemodet samtidigt som hon tänder en hoppfull låga hos sina tusentals lyssnare. Just nu är Moonica aktuell med det rykande färska och efterlängtade debutalbumet ”Star & Sårbar”.

Ingång via Vasavägens entré
Insläpp: 19:00
Förband Moonica Mac: 20:10
Miss Li: 21:00
Längd: ca 90 minuter
Paus: Nej

Åldersgrän 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)
Lokal Garden, ståplats

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se