x

Heyday - Jill Johnson
The Black Barn
D. 2021.26.07 Kl. 19:30

Evenemanget är flyttat från 2020-07-13 till 2021-07-26. Mer information kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Biljetterna kostar 495:- exklusive mat och dryck

Från rosdrottning i Ängelholm 1989 till Sveriges ledande countryqueen med egen veranda på bästa sändningstid. Jill Johnson surfar fram genom tillvaron på en röst som har lagt henne i en satellitbana runt Nashville. Med sitt låtskrivande, tillsammans bland annat med hennes turnépartner Liz Roze, får hon vuxna män och kvinnor att falla i varandras armar. Allt med en närvaro som ger begreppet naturlighet en ny innebörd. Möt henne på nära håll i The Black Barn i en unik konsert och för henne en miljö lika klockren som en broderad westernskjorta med pärlor.

Vi är otroligt glada över att det är just Jill som står på scen under premiären av Heyday söndag 12 juli.
Insläpp:17.00

Om Heyday - A food & music bonanza!

Du pallrar dig till The Black Barn i Brunnby från fem och framåt. Det är söndag mitt i sommaren and ”the living is easy”. Biljetten i fickan är 100 % golden circle med access to all areas. Eldarna är tända, baren, Brunnbys första, enda och äldsta, är laddad för alla cocktailvarianter du kan tänka dig, maten is up för grabs.

Maten ja. Det landar i southern style cooking, finger food-varianten. En massa goa grejer med inspiration från det stora landet i väster. De är bra på sånt där och även på tailgate-living, d v s fälla ner bakluckan, sätta upp grillen och hänga med kompisar. Här gör du samma grej, men du slipper att laga själv, fast snacka gärna tillagning med oss, det är vad vi brinner för.

Så gött häng alltså med likasinnade, cirka 250 exklusivt invalda, av sig själva, för att de älskar musik och vet att klubbspelningar är ett koncentrerat destillat som likt raketbränsle sätter fart på hela systemet.

Runt halv åtta är det alltså dags att samlas kring den stora scenen (den enda scenen om vi ska vara ärliga) inne i ladan. Så nära att du kan se förstärkarlamporna lysa likt uggleögon och sedan PANG när bandet är i gång kan du nästan ta på gitarristens strängar och hjälpa trummisen med fillsen. Det blir inte mer intimt än så här...

Efteråt? Ja, för att matcha totalupplevelsen så vill det till att vi står på tårna. Så vi höjer volymen i högtalarna med skön musik och på med maten för att möta det sug som uppstår när man bränt energi på hänga med sin favoritartist. Baren vidöppen som ett fotbollsmål utan målvakt. Vi heyday:ar så länge du orkar och sommarnatten ljusnar så smått. Tills The Heyday blir The New Day