x

Heyday - Jakob Hellman
The Black Barn
D. 2021.15.08 Kl. 19:30

FLYTTAT EVENEMANG
Köpt biljett gäller även nya datumet. Mer information om ev återköp skickas till den e-postadress som användes vid köptillfället.


Biljetterna kostar 495:- exklusive mat och dryck

Den legendförklarade plattan ”Och stora havet” 1989 satte igång en helt ny poprörelse och den ekar fortfarande hos artister som Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Tomas Andersson Wij. Eftersom den skivan är hans enda utgivna album har Jakob Hellman blivit synonym med kult och integritet.
Efter många år på ett bageri i Malmö drog han dock Excalibur ur stenen och har sedan dess mött en ny vår och publik på konsertscenerna, envist följd av det ständigt återkommande ryktet om en uppföljare. Vi rekommenderar honom en liveplatta inspelad hos oss.

Jakob knyter ihop första säsongen av Heyday i ett intimt möte på The Black Barn söndag 16 augusti,
Insläppstid: 17.00

Om Heyday - A food & music bonanza!

Du pallrar dig till The Black Barn i Brunnby från fem och framåt. Det är söndag mitt i sommaren and ”the living is easy”. Biljetten i fickan är 100 % golden circle med access to all areas. Eldarna är tända, baren, Brunnbys första, enda och äldsta, är laddad för alla cocktailvarianter du kan tänka dig, maten is up för grabs.

Maten ja. Det landar i southern style cooking, finger food-varianten. En massa goa grejer med inspiration från det stora landet i väster. De är bra på sånt där och även på tailgate-living, d v s fälla ner bakluckan, sätta upp grillen och hänga med kompisar. Här gör du samma grej, men du slipper att laga själv, fast snacka gärna tillagning med oss, det är vad vi brinner för.

Så gött häng alltså med likasinnade, cirka 250 exklusivt invalda, av sig själva, för att de älskar musik och vet att klubbspelningar är ett koncentrerat destillat som likt raketbränsle sätter fart på hela systemet.

Runt halv åtta är det alltså dags att samlas kring den stora scenen (den enda scenen om vi ska vara ärliga) inne i ladan. Så nära att du kan se förstärkarlamporna lysa likt uggleögon och sedan PANG när bandet är i gång kan du nästan ta på gitarristens strängar och hjälpa trummisen med fillsen. Det blir inte mer intimt än så här...

Efteråt? Ja, för att matcha totalupplevelsen så vill det till att vi står på tårna. Så vi höjer volymen i högtalarna med skön musik och på med maten för att möta det sug som uppstår när man bränt energi på hänga med sin favoritartist. Baren vidöppen som ett fotbollsmål utan målvakt. Vi heyday:ar så länge du orkar och sommarnatten ljusnar så smått. Tills The Heyday blir The New Day