x

The Weeknd - the After Hours Tour, Platinumbiljetter
Ericsson Globe
D. 2021.04.10 Kl. 19:30


The Weeknd flyttar sin turné The After Hours Tour till 2021. Det innebär att den efterlängtade konserten med The Weeknd i Ericsson Globe den 4 november flyttas till 4 oktober 2021 i Ericsson Globe.

Turnén ber alla biljettköpare att behålla sina biljetter - som gäller för det nya datumet!Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

• För ordinarie biljetter se: https://www.livenation.se/show/1308287/the-weeknd-the-after-hours-tour/stockholm/2021-10-04/se

Fan Guarantee gäller inte för detta event
Senast The Weeknd var i Sverige spelade han på ett utsålt Ericsson Globe och i höst är det kanadensiska R&B-undret tillbaka! Med över 70 miljoner sålda album och flera miljarder streams på meritlistan är The Weeknd en av vår tids största artister.
4 oktober 2021 återvänder han till Sverige för en storslagen konsert på Ericsson Globe i Stockholm!
Biljetter släpps 16 mars kl. 09.00 via LiveNation.se

The Weeknd meddelade nyligen att han åker på världsturnén The After Hours Tour, som startar den 11 juni. Nu kan vi glatt meddela att Sverige, Stockholm och Ericsson Globe adderas på världsstjärnans efterlängtade turné!
After Hours Tour kommer att presentera toppmodern produktion och en av de mest innovativa scenkonstruktionerna någonsin, med det största antalet LED-lampor och mest video för en arenakonsert.

Producerat av Live Nation kommer den 57-dagar långa turnén att stanna i städer i USA, Kanada, Storbritannien, Belgien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike – och Sverige, med support av 88GLAM och Sabrina Claudio i Europa.

16 mars släpps biljetterna till konserten på Ericsson Globe och 20 mars släpps nya albumet ”After Hours”. Två viktiga datum att anteckna i kalendern!

Förbeställ albumet “After Hours” här:
https://umusic.digital/afterhours/