x

Tomas Andersson Wij
Slagthuset
D. 2021.12.03 Kl. 19:30

Till följd av COVID-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas Tomas Andersson Wijs planerade höstkonsert till våren 2021.

Du skulle ha gått på konserten 10/10 2020.
Nytt datum: 12/3 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet och du behåller samma plats.


- Stor besvikelse att min höstturné måste flyttas fram. Det var inte vad jag ville och planerade för, men det är som Iggy Pop sjunger: ”You’ve got to deal with the real”. Jag försöker tänka att tiden går fort. Och en sak är säker, det kommer kännas helt fantastiskt den dagen när scenljusen tänds och vi kan samlas igen, hälsar Tomas Andersson Wij.

Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.


Tomas Andersson Wij

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”). Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen. Med sig har han ett nytt album, ”Högre än händerna når”, och ett helt nytt band. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

Slagthuset MMX

Vill ni äta i vår restaurang rekommenderar vi att du bokar bord via mail: [email protected]

Vår meny hittar ni här: www.slagthusetmmx.se/kvallsmeny-2020

Tider
Insläpp: 17:30
Start: 19:30
Spellängd: 90 minuter

Åldersgräns
15 år, OK för yngre i målsmans sällskap.