x

TOTO
Sofiero Slott & Slottspark
D. 2022.10.08 Kl. 19:30

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information har skickats den 12/4-21 till alla biljettköpare (till den mailadress som användes i samband med biljettköp).

--------------------------------------------------------

Få band har spelat så stor roll inom popkulturen som TOTO. De har släppt 13 studioalbum som sålt totalt över 40 miljoner exemplar och megahiten Rosanna har närmare 450 miljoner streams på Spotify.

Den 19 oktober 2020, en dag ifrån årsdagen av gruppens sista konsert, meddelades det att Lukather och Williams skulle fortsätta turnéra under namnet TOTO. Taplin och Ham som tidigare turnérat med bandet är fortfarande kvar men nu tillkommer ytterligare tre musiker: bassisten John Pierce (som tidigare spelat med Huey Lewis and the News), trummisen Robert "Sput" Searight (Snarky Puppy), samt Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

Special guest: 10cc
10cc är ett av populärmusikens mest inflytelserika band som med en lång karriär och över 30 miljoner sålda album är ett levande bevis på att de med sina tidlösa låtar är lika aktuella nu som när det begav sig under glansdagarna på 70-talet.

Med en katalog som innehåller låtskatterna ”Dreadlock Holiday”, ”The Things We Do For Love”, ”I’m Not In Love”, ”Art For Art’s Sake”, ”Rubber Bullets”, och många fler är det ingen överraskning att 10cc har en hängiven skara fans över hela världen. Nu står det alltså klart att 10cc kliver in som special guests för det ikoniska Los Angeles-bandet Toto på deras två datum i Sverige.


-Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
-Paraplyer, systemkameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, GLASflaskor, burkar, metallbestick, termos samt husdjur får ej tas in på området.
-Picknickkorg är tillåten. Dock ingen picknick framför mixplats!
-Inga stolar (alla typer) är tillåtet att tag med pga säkerhetsskäl!
-Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén. De sparas ej efter konsertdagen.

Arrangör: All Things Live och Kulturbolaget