x

Lena Philipsson - Konserthusturné 2022
Helsingborg Arena
D. 2022.08.04 Kl. 19:30


Lena Philipsson på omfattande konserthusturné våren 2022

Lena Philipsson behöver ingen närmare introduktion. Förra sommaren gav hon ut sitt trettonde soloalbum ”Maria Magdalena” och det är med det i bagaget, blandat med massor av äldre låtar, som Lena åker på turné under våren 2022.

- Jag ser jättemycket fram emot att åka ut på en stor turné igen och bland annat spela låtarna från senaste albumet ”Maria Magdalena”. Det blir mycket musik, gammalt och nytt. Jag kommer även jobba med bilder och videor eftersom det är ett genomgående tema kring senaste skivan. Hoppas vi ses!, hälsar Lena Philipsson.

Med på turnén följer fyra musiker.
 
Lena Philipsson - piano & sång
Jonas Pomo - keyboard
Petter Gunnarsson - bas
Janne Robertsson - trummor
Jocke Backman – gitarr

Turnén arrangeras av Stella Event, Nöjet Konsert och All Things Live.

Tider:
Insläppstid: kl. 19.00
Längd: ca 90 min. Ingen paus.

Åldersgräns:
13 år.

Rullstolsbiljetter:
Rullstolsbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777. 1 ledsagare medföljer gratis på samma biljett.

Arrangörer:
www.nojet.se
www.blixten.se
www.stellaevent.se

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Uppvisande av Vaccinationsbevis kan behövas!
Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter Regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.