x

Konsertkväll På Haga - Timbuktu & MASAKA Trio
Boulebar Haga
D. 2021.15.08 Kl. 20:00


HAGA – konsertkvällar i det gröna är ett helt nytt koncept och konsertserie av arrangörerna Live Nation och Luger tillsammans med Boulebar, som nyligen öppnat sin verksamhet för sommaren i Hagaparken. Mellan den 30 juli – 21 augusti har alla som saknat livemusik chansen att uppleva riktiga konserter, på filtar ute i det gröna i Hagaparken.

Evenemangsbranchen börjar se ljuset i tunneln efter att ha påverkats enormt under det senaste året. Nu presenteras det nya konceptet HAGA – konsertkvällar i det gröna. Publiken blir sittande, placerade på filtar och biljetterna säljs i sällskapspriser för två till fyra personer.

”Vi är otroligt glada över att återigen få skapa musikupplevelser för både tidigare och nya konsertbesökare. Det känns rätt i tiden med att skapa konsertupplevelser i naturen och vi är stolta över att så många av Sveriges mest omtyckta artister får möta fansen igen.”, säger Richard ”Sejka” Ardermark, arrangör på Live Nation Sverige.

Bakom cateringen står Boulebar som erbjuder mat- och dryckesupplevelser på plats. Boulebar Haga ligger mitt i Hagaparken, ett stenkast från både Vasastan och Solna. Här ramas den lummiga parken in av boulebanor och en mjuk bistromiljö. Boulebar grundades av ett gäng boulegalningar som älskar det franska sättet att leva och umgås på. De kommer att servera franskinspirerade smårätter som passar perfekt på picknickfilten. I dryckesväg blir det franska viner, öl och cider.

Mat & Dryck:
I samband med biljettköpet kommer du erbjudas att förbeställa härlig picknickmat till din filt för priset av 280 kr per person.

Det kommer även gå att köpa gott ätbart på plats. Dryck beställs på plats via en app.

Egen mat och dryck ska ej tas med in på området. Ej heller pallar eller stolar, utan alla sitter på filtar.

Insläpp: kl. 18.00

Eventstart: kl. 20.00

Åldersgräns:
18 år men ok från 13 år i målsmans sällskap.

Biljetter:
De allra flesta filtplatsbiljetterna säljs i hela sällskap om 4, men ett mindre antal 3- och 2-platsfiltar kommer finnas. Biljetterna är inom kategori-område 1, 2 eller 3, se bild. Exakt filtnummer kommer tilldelas på plats på konsertdagen. Notera gärna att om man köper 2-eller 3-filtsbiljetter så kommer man ej kunna sitta bredvid med ett annat sällskap med 4-biljetter.

Rullstolsplatser:
Rullstolsbiljetter bokas här på webben eller via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör:
www.livenation.se
www.luger.se