x

Henrik Palm
Kulturens hus - Loungen vån 5
D. 2021.11.12 Kl. 21:00

OBS! Covidbevis kan eventuellt behöva uppvisas för att nyttja biljetter till detta evenemang.

Henrik Palm firar senaste skivsläppet ”Poverty Metal” med att åka ut på turné i Norden. Den 11 december intar han scenen på Kulturens hus.
Hård rock som vistas mellan det fula och det vackra, det brutala och det karaktäristiskt klangfulla, med punkattityd och ett befriande gränslöst sinne. Där någonstans återfinns musiken som Henrik Palm gör. Musik som tar oss bortom verkligheten.

Senaste skivan ”Poverty Metal” släpptes i oktober förra året och tog vid där 2017 års solodebut ”Many Days” slutade, utan att för den skull vara identisk. Trummorna var större, gitarrsolona fler, ljudbilden stökigare, målbilden skarpare.

Med förflutet i en rad punk- och metalband som exempelvis Sonic Ritual, In Solitude och Ghost samt medlem i Södra Sverige, Isotope Soap och vilande Pig Eyes hade Henrik Palm byggt upp rejält med rutin redan innan solodebuten.

Nu har det snart gått ett år sedan senaste skivsläppet och det firar Henrik Palm med att äntligen få möjlighet att ta med låtarna ut på vägarna. Om det låter hårt på skivan lär det låta ännu hårdare live.

Åldersgräns 18 år.

Rullstolsplats bokas genom Kulturens Hus biljettkassa 0920-455900.

Arrangör: Kulturens hus