x

Disco Inferno Summerparty 21
Kobben Restaurang & Bar
D. 2021.14.08 Kl. 19:00


Disco Inferno Vaxholm Summerparty 21

Liveband på scen - Soul & Disco ”Kobben Summer final”


Kom och upplev det bästa av 70 talet. Ni kommer att bjudas på en fantastisk musik och matupplevelse i en första klass skärgårdsmiljö, mitt i Vaxholms gästhamn och det pulserande båtlivet.

En minnenas kväll med livemusik, god mat och drinkar med Discoerans mest kända hits, digga till de bästa klassikerna och upplev det bästa av 70 talet igen.

Live på scen:
Digga till Disco bandet The Hillstreet Band. Med hits som Freak Out, Bad Girls, Celebration, We are family och Thats the way I like It sätter vi discofärger på Vaxholms hamn. Gäster besöker scenen under kvällen.

Program & hålltider:
Kl. 19.00 Portarna öppnas, restaurangen och våra barer öppnar.
Kl. 19.30 Trubadurunderhållning.
Kl. 20.00 Showtime, The Hillstreet Band framträder på scenen.
Kl. 22.00 Kvällen avrundas i sommarnatten.


Mat & Musik: Middagsbiljett ingår i priset, endast förköp på plats eller via Ticketmaster.

Vi erbjuder två biljettkategorier med bordsservering på olika platser i hamnen:

Grynnan & Loungen, anslutning till scenen 395:-
Båthuset vid vattnet, lite mer avskilt 295:-

En två rätter ”Kobben komponerad meny (varmrätt & dessert), bordsservering från kl. 19.00. Vi har flera barer i hamnen, samt The C bar, längst ut på pirhuvudet som lyser upp hamnen.

Vid frågor kontakta Kobben Restaurang & Bar:
www.www.kobben.se/kontakt

Obs: The Moose Brothers spelar ej i Vaxholm.

Övrig info:
Eventuella extra biljetter, ståplats utan mat kan komma att släppas vid evenemangsdag beroende på smittspridning och restriktioner. Kvarvarande biljetter säljes vid entrén på evenemangsdagen.

Följ gärna vår Facebooksida, Disco Inferno Summer party 21, se evenemang, Disco Inferno summerparty 21 - Vaxholm.

Covidanpassat evenemang:
Konserten genomförs utomhus med avstånd. Vi följer lagstadgade bestämmelser, Folkhälsomyndighetens och Regionens lokala rekommendationer. Alla platser är aviserade sittplatser med rekommenderade avstånd mellan sällskap.

Anmäl antal personer i ert sällskap för bästa placering. Vår hovmästare kommer att möta upp er i entrén för guidning till era bordsplatser. Organiserat kösystem till mat, barer och toaletter.

Notera att arrangören förbehåller sig rätten att placera sällskap i sittningsytan för största smittsäkerhet. En ökad smittspridning med tillhörande restriktioner kan innebära att evenemanget ställs in. Biljetterna återbetalas till beställaren i detta fall.

Arrangören kan komma att anpassa utformningen av eventet beroende på rådande restriktioner för Covid 19. I de fall Sverige och regionen beslutar om större lättnader (fas 2) kan sittplatser komma att flyttas och evenemanget öppna flera deltagare, flera biljetter och därmed även för stående publik.