x

THÅSTRÖM - Dom Som Skiner Turné 2022
Sara Kulturhus Scen 1
D. 2022.30.04 Kl. 20:00

Thåström är alltid på väg. Det har han varit i fyra decennier nu. Alltid nyfiken, alltid relevant och alltid med en närmast absolut närvaro. Den 24 september släpper Thåström en ny singel, och under nästa år åker han ut på en riksomfattande turné. Biljetterna släpps onsdag 25 augusti klockan 10.00 via Luger.se.

“Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu” mässar Thåström på sin låt ’Centralmassivet’ från det senaste studioalbumet med samma namn, och det är svårt att tänka sig en tid då denna sargade bön om hopp och förändring känts mer angelägen än just precis nu. Thåström kastade ut en livboj under pandemin i form av det Grammisnominerade livealbumet ’Klockan 2 på natten, öppet fönster…’ och nu är det dags för fler goda nyheter – under hösten kommer ännu mer ny musik från Thåström. Singelsläppet den 24 september kommer nämligen att leda fram till Thåströms elfte studioalbum som släpps i november.

Turnén i sin tur inleds i Uppsala i mars och kröns med ett framträdande på Avicii Arena i Stockholm i slutet av maj. Där i mellan kommer ett femtontal platser i Sverige att besökas, inklusive stora arenor som Scandinavium i Göteborg och Malmö Arena. Thåströms livekonserter existerar i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar.


Vacinationsbevis
Den 1 december 2021 infördes krav på vaccinationsbevis för publika evenemang inomhus med över 100 personer. Det innebär att besökare (över 18 år) vid vårt arrangemang Thåström lördag 30 april kl. 20.00 på Sara kulturhus måste visa vaccinationsbevis och legitimation tillsammans med biljett vid insläpp.

Hur skaffar man vaccinationsbeviset?
Gå in på sidan www.covidbevis.se och följ instruktionen.
Du kan visa upp vaccinationsbeviset digitalt i din mobiltelefon eller skriva ut ditt vaccinationsbevis.

För dig som av medicinska skäl inte kan vaccinera dig, ska ett giltigt intyg från hälso-sjukvården kunna visas upp.

För de som ej kan uppvisa ett giltigt vaccinationspass och har köpt biljetter före den 24 november 2021 finns möjlighet att ansöka om återköp. Biljetterna blir återbetalda på samma sätt som de betalades vid köptillfället, serviceavgift återbetalas ej.
Ansökan om återköp ska göras senast 8 april år 2022 och sker via mail till [email protected] eller ring oss på 0910-73 60 00 knappval 4 så hjälper vi dig.
Om biljetterna är köpta hos Skellefteå Turistcenter, ta med biljetterna till Turistcenter så kommer returen göras via betalkortet.
Om biljetterna är köpta online på Ticketmaster uppge följande uppgifter vid ansökan:
*Bokningsnummer
*Namn
*Mailadress
*Antal biljetter per bokning om det är hela bokningen som önskas återköpas eller om det t.ex. ska vara 1 av 4 biljetter som ska återköpas, skriv platsnummer.