x

Peter & Bruno - Back on Tour
Linköping Konsert & Kongress
D. 2022.30.04 Kl. 15:00

Peter & Bruno - Back On Tour

Peter och Bruno rockar äntligen loss på en efterlängtad turné! 2017 fyllde duon konserthus efter konserthus med en bejublad show som få kommer att glömma. Nu är det dags igen att, tillsammans med sitt fantastiska band, ösa på för fullt i ett stort antal städer runtom i Sverige!
Peter och Bruno har medverkat i mängder av TV-program, spelat huvudroller i musikaler såväl i Sverige som utomlands, samt fyllt 100-tals konserthus med egna konsertproduktioner.
Nu längtar Peter och Bruno efter att få träffa den stora publiken och tillsammans med den och bandet se till att taket lyfter när de ger allt i en konsert som har allt…och lite till!

Peter & Bruno startar sin turné ”Back on Tour” 30 april i Linköping 15.00 & 19.30 och 1 maj i Norrköping 15.00 & 19.30
För varje biljett som säljs till de konserterna från och med nu genereras ett presentkort på ICA Maxi på 200:-. Det är ett samarbete mellan ICA Maxi Norrköping/Linköping och PNM Music där ICA och PNM står för 100:- var.
Presentkorten överlämnas vid konserterna till Stadsmissionen i Linköping/Norrköping.
Pengarna är öronmärkta och går oavkortat till att hjälpa Ukrainska familjer på flykt med mat och kläder.

Uttalande från arrangören: ”Pandemin har varit tuff för hela vår bransch och vi har slitit med inställda spelningar och som nu, flyttad turné. Men allt bleknar i jämförelse med det lidande Ukrainas folk nu utsätts för. Många som kommer till Sverige nu är barn med sina mammor medan papporna är kvar i Ukraina och kämpar för att försvara sitt land. Ingen vet om barnen kommer att träffa sin pappa igen och det är något man knappt orkar tänka på! Vi hoppas att vi på detta sätt kan bidra med ett litet strå till stacken och att de som kommer hit får ett bra mottagande!”

Presenteras av PNM Music

Insläpp kl 14:30
Lokal Crusellhallen
Föreställningslängd ca 1h 45 min utan paus

Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.

Njut av något gott

Vill du ha något gott före föreställningen? Den här kvällen håller vi Marmorbaren öppen med försäljning av kaffe/te, läsk, bullar, kakor och godis, smörgåsar samt vin och öl.

Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se