x

Emotional Oranges
Debaser Strand
D. 2022.10.04 Kl. 19:30

Den superhajpade LA-duon följer endast en användare på Instagram och det är Sade. Att de valt en av musikhistoriens mest hemliga artister är ingen slump för likt Sade så önskar Emotional Oranges sig en musikkarriär befriad från kändisskapets baksidor. Om de anonyma personerna bakom Emotional Oranges vet vi inte mycket mer än att de kallar sig A (tidigare ljudtekniker till Drake) och V (tidigare sångpedagog till Adele) och att de träffades på en Bat mitzva 2017. Det vi däremot vet är att de tillsammans gör sexig, rökig och somrig R&B som vittnar om en stark kärlek till 90-tals storheter som Erykah Badu och Lauryn Hill. Den själfullt renodlade musiken osar av sensualism och ibland känns det nästan som att tjuvlyssna på en intim konversation mellan A och V.

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

In the best interest of fans and staff, the Event Organizer is monitoring local COVID-19 trends and will meet or exceed protocols mandated by local governments. By purchasing tickets to this event, you agree to abide by the health and safety measures in effect at the time of the event, which may include, but not be limited to, wearing masks and/or providing proof of vaccination status. Check back often for updates to your event venue website as guidelines are subject to change.

Dörrar: 18:30

Åldersgräns: 18 år.

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: www.luger.se