x

JULKONSERT MED GUSTAF & VIKTOR NORÉN
Linköping Konsert & Kongress
D. 2021.19.12 Kl. 19:30

Fördelat mellan de båda står decennier av musikalisk erfarenhet, den ena som före detta frontman i Mando Diao och den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound.

Sedan 2019 gör bröderna Gustaf och Viktor Norén även musik tillsammans, något som startade efter två framgångsrika turnéer under 2019 och som resulterade i albumet ”Hymns To The Rising Sun” som släpptes hösten 2020.
Albumet innehöll bla singlarna ”Rise Again”, ”Walk With You” och ”Brother” som spelats flitigt på både radio & TV under det gångna året.
Lagom till årets vinter är de dubbelt aktuella – dels i den kommande säsongen av Så mycket bättre, vilket innebär en hel del ny musik, och även med en serie exklusiva julkonserter.

– Redan när jag och Gustaf gjorde vår första gemensamma sommarturné 2019 tillsammans med folkmusiker från Dala Floda kände vi styrkan i att besjunga känslan som redan fanns i rummet.
Att sjunga om midsommar på midsommar är kraftfullt.
Att vara en känsloförstärkare. Som att sjunga en vacker kärlekssång på ett bröllop, en psalm på en begravning eller Ja må du leva på födelsedagar.
Och julen är musikens högtid. Hela världen förvandlas till en musikal. Vi sjöng oss igenom julafton när vi var små och det är den traditionen vi för vidare.
Vi kommer sjunga jullåtar vi minns men också spela oss igenom vår gemensamma musikaliska resa. Från mammas vaggvisor hela vägen fram till tolkningarna i årets upplaga av Så Mycket Bättre.

Det kommer bli skratt, glädje, tårar & gemenskap, hälsar Viktor Norén


Vaccinationsbevis

Från och med 1 december tillämpar vi vaccinationsbevis på våra evenemang. Vid ditt besök kommer du som är över 18 år att behöva du visa ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med legitimation vid ingången till Linköping Konsert & Kongress. Tänk på att komma i god tid då inpasseringen kan ta lite längre tid än vanligt. Här kan du läsa mer om vaccinationsbevis och hur kontrollen går till.

Arrangör Jubel

Insläpp 19:00
Föreställningens längd 1 timma 30 minuter
Paus Nej

Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se