x

Imagine - KickOff
Västerås Konserthus
D. 2021.25.11 Kl. 17:00

IMAGINE VÄSTMANLAND KICKOFF

Imagine Västmanland bjuder in till en grandios KickOff torsdag 25 nov i samband med att anmälningarna för säsongen 2022 drar igång. Det blir livemusik med bland annat pristagarna i Upplands Regionfinal och dessutom blir det workshop med Henry Bowers samt senare på kvällen Öppet gig med föranmälan. OCH, vi bjuder på tacobuffé hela kvällen och det blir flera kuliga tävlingar med biobiljetter i potten!

OBS: Endast 85 fribiljetter erbjuds, först till kvarn gäller!

På scenen uppträder Gumru, Digsys, Saga och TripleG. Och kanske även du själv?...

Artistpresentationer:

Saga

Med röst, gitarr och en självklar scennärvaro skapar Saga en värld där musiken står i centrum. Det är avskalat och nyfiket. Hon beskriver det som att hon låter oss lyssna på hennes själ.

Gumru
Gumru är en dragspelerska som är född och uppväxt i Västerås. Hon brinner för musiken och är helt säker på att hon kommer jobba med musik även i framtiden. Gumru går djupt in i musikens värld och tar med publiken på en vandring bland alla toner och harmoniska svängar.

TripleG Regionvinnare Imagine Uppland
TripleG har ett mörkt apokalyptiskt framträdande med mycket energi. De gör allt från hiphop till metal, men generellt är det en blandning av de två som kallas trap metal.

Digsys
Digsys är från Arboga och träffades genom kulturskolan och har ett brinnande intresse för musik. Med Calle på bas, Albin som sågare och Linus med gitarren spelar de 70-80-90-talens bästa musik.

Workshop med Henry Bowers
Henry Bowers är en prisbelönt berest rappare och spoken word-poet. Han har uppträtt på poesifestivaler på de flesta kontinenter på planeten har att erbjuda, gjort sig ett namn på battlerapscenen såväl nationellt som internationellt samt hållit i ett oräkneligt antal skrivarworkshops i skolor runt om i landet. Henrys workshops fokuserar mycket på ordvrängande och konstruerande av ordlekar samt avancerad rimteknik.

ÖPPEN SCEN - OBS! föranmälan!
Maila [email protected]

Program:
17:00 Lilla salens entré i konserthuset öppnar
17:30 - 19.00 Livemusik
19.00 - 20.00 Workshop med Henry Bowers
20.00 - 21.30 Livemusik och Öppen scen

Kom, käka tacos, lyssna på livemusik!
*Tacokväll * Livemusik * Workshop*Öppetgig*

Anmäl dig till Sveriges bästa musiktävling. Är du mellan 13-21 år kan du vara med i Imagine Västmanland, oavsett musikstil. Mer info: https://imaginesweden.se/vastmanland/

20 000 KR I FÖRSTA PRIS TILL VINNAREN I VÄSTMANLAND
Genom ett generöst samarbete med Länsförsäkringar Bergslagen erbjuds vinnaren i regionfinalen Västmanland av musiktävlingen i Imagine, ett första pris om 20.000kr

Arrangör: Västmanlandsmusiken och ACC står för maten