x

Belsepub Crossover Metal/Rock Night
Sticky Fingers
D. 2021.17.12 Kl. 19:00

Belsepub och Sticky Fingers presenterar:
Belsepub Crossover Metal/Rock Night
Sticky Fingers - Göteborg
Fredag 17 december 2021 kl 19.00
Första bandet på scen c:a 19.15
Pågår till c:a 22.30
Ålder 18 år

Bered er på allt från Styv Rock med tydliga 70-tals influenser till renodlad Melodiös Döds och vidare till Crust-Döds mangel!

På scen:
ENVIG
SONIC ASSAULT
PSYCHOPHOBIA
ENTERION

ENVIG:
ENVIG är ett dödsmetallband med en punkigare inriktning och tydligainfluenser från svensk kängpunk. Bandet bildades 2015 som ett rent crust punk-projekt, men utvecklades snabbt till något långt mycket tyngre, mörkare och snabbare då medlemmarnas kärlek för old school-döds blandades in i mixen. Snabbt kom bandet överens om att teman kring människoartens alla tillkortakommanden och brister i allmänhet, och krig och konflikt i synnerhet, passade soundet som foten i kängan.
En hastigt inspelad demo släpptes och plockades upp av CRYPTORIUMRECORDS som gav bandet möjlighet att släppa sin första fullängdareBY HUMAN HANDS (2018). Därefter har bandet gått envig i fleralivesammanhang, bland annat på Copperfields i Stockholm, Fredagsmangel i Jakobsberg, Jönköping Metal Fest m.m.2020 påbörjades inspelningen av bandets andra fullängdare GUTWOUND som släpptes den 10 September i år (2021). Hela plattan, som hittils har fått fina vitsord från både recensenter och fotfolk, finns att avnjuta på alla digitala plattformar och CD i nuläget.
Line-up:
Damien Terry – Bas/sång
Sebastian Gustavsson – Gitarr/sång
Pontus Bratt – Gitarr
Fred Larsson - Trummor

Envig Facebook
Envig Spotify
Envig Instagram

SONIC ASSAULT (GBG)
Progressiv thrash metal. Sonic Assault är ett modernt Thrash metal band från Göteborg. De spelar i grunden Thrash metal men det är tydligt att influenserna sträcker sig mycket längre än så, förvänta dig att finna spår av hardcore, black och death metal men utan att tumma på varken kvalité eller råhet. Live levereras en tajt ljudbild och energi som få andra band.

PSYCHOPHOBIA
Psychophobia lirar göteborgsk döds utan krångel
Psychophobia Spotify
Psychophobia Facebook

ENTERION
Melodisk dödsmetall med symfoniska inslag, med hjärta och själ från goa’ Göteborg. Något som kommer att lämna alla med smak för det extrema och melodiska nöjda

Enterion Facebook
Enterion Instagram
Enterion Spotify

Belsepub presenterar en tuff Crossover Metal/Rock kväll på Top Floor!
Bered er på allt från Styv Rock med tydliga 70-tals influenser till renodlad Melodiös Döds och vidare till Crust-Döds mangel!

www.stickyfingersgbg.se
Sticky Fingers Facebook

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook