x

THOMAS STENSTRÖM
Scandinavium
D. 2022.14.05 Kl. 19:00

Han blir den första att köra 4 Pustervikspelningar i rad, ska spela i Avicii Arena och har charmat hela svenska folket i årets hyllade säsong av Så Mycket Bättre. Nu rullar succétåget vidare – den 14 maj är det dags för Thomas Stenström att återvända till Göteborg för att inta Scandinavium.

- Att äntligen få stå på samma scen som Maiden har gjort är en Uddevallapojks största dröm. Göteborg ligger mig varmt om hjärtat, storasyster till min hemstad, lite läskig, alltid steget före men har alltid ens rygg. Jag ska ta i så dom får bygga om Scandinavium efter vi vart där, säger Thomas Stenström.


Hålltider :

Support Cleo 19:00-19:30
Thomas Stenström 20:00-22:20 (cirkatid)


Teckenspråkstolkning
Konserten teckentolkas via appen Got Event Tillgänglighet. Det innebär att du ser teckentolken direkt på din mobilskärm och kan välja valfri plats i arenan. Vid köp av biljetter väljer du biljettypen ”Teckenspråkstolk sittplats” alt. "teckenspråkstolk ståplats". Appen laddas ner via
Google Play eller App Store.


13 års åldersgräns (18 år ståplats)


Viktig information om 13årsgräns

Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?

Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.

Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.

Läs mer här