x

GES - STANNA VÄRLDEN en STUND
Malmö Arena
D. 2022.18.11 Kl. 20:00

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.
Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för
svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.
Efter succé och lyckorus på Cirkus i Stockholm tar GES klivet upp på scener ute i landet. Nu när GES åker på Sverigeturné, hösten 2022, får fler chansen att vara med och stanna världen en stund.
Våra pophjältar kommer bjuda på en både intim och storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Då står pojkarna på rad”,
”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.
Presenteras av: Krall Entertainment och 2Entertain
Åldersgräns 18 år, 13 är med målsman.

Se hela turnéplanen och Läs mer på www.ges.se
Längd ca 100 min, ej paus.

Biljett inkl 2 rätters meny, kaffe & kaka och garderob, exkl dryck finns på främre parkett samt nedre läktare sektion A16/A17. Meny serveras kl 17:30 i Restaurang Palissad, Arenagatan 13.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.
Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering