x

Moneybrother
Växjö Teater
D. 2010.16.10 Kl. 19:30

Hej, jag ska göra en akustisk soloturne.

Min första. Det bästa med mina konserter, tycker jag själv alltså , är att de aldrig är inrepade. Alla musiker har stått och tittat på mig hela konserterna för de inte vetat när vi ska skrika eller när vi ska viska. För mig är liveshowerna alltid en kommunikation med publiken. Så säger alla band men om man ser de flesta av dem två gånger på ett år är det ju ändå samma låtar, samma arrangemang och kanske t.o.m samma mellansnack.

Fair enough tycker jag, kommer man på en bra formel så håller man sig till den och en bra story håller för upprepning.

Men jag började med detta för att jag inte ville göra samma sak varje dag.

När man jobbar på krogen lär man sig snabbt att alla gäster inte kan behandlas lika. När det romantiska paret vill ha mat vill de det på ett annat sätt än dom fnissande tanterna.

Genom att jag alltid har turnerat mycket i olika länder har jag lärt mig att musikerjobbet är typ samma sak.När du spelar i ett land där du är populär kan du göra konserten till ett aerobicspass om du vill och alla kommer studsa med. Men dagen efterpå en krog i Belgien blir det patetiskt med gymnastiken.Då behöver publiken samtalas med ett annat sätt.

Jag övade liite i somras, bad en kompis boka in några sologig i syd-tyskland och Österike. Där känner man i stort sett ingen. Men där hände det. Kommunikationen blev ren och fin. Alla förstod vad man kommit för att säga och alla känslorna fanns kvar.

Alltså, konserten skall kännas större, närmare, ärligare och lite bättre.

Så nu prövar jag här hemma med!^

Er Moneybrother

Längd:ca 1 tim och 30 min, ingen paus

Rullstolsplatser bokas genom BIljettCentrum Växjö 0470-416 00