x

Bäddat För Trubbel + Ras
Debaser Malmö
D. 2011.28.01 Kl. 19:00

Bäddat För Trubbel visade 2010 att det går att släppa vinyl på litet bolag men ändå nå ut. Eller såhär: det är fan så jävla roligt när nåt genuint bra även uppmärksammas ordentligt av folk som i vanliga fall bara ordar om sånt som de flesta redan tuggat färdigt. Lovorden har varit många och jag är en av många som hyllat Malmöbandet i tid och otid. Live och på skiva är ...det verkligen något som inte ska missas. Den 28 januari spelar de på årets första High Five på Debaser Malmö tillsammans med Stockholmsbandet Ras som kallar sig själva för: "punkscenens enda svarttaxi" eller "Sveriges enda punkband, dra åt helvete!"

Det kommer bli en riktig kalaskväll det här med andra ord, särskilt för oss på High Five som missade hela senaste Punks Only-festivalen för att vi hade klubb.

"När varken Problem, Wilmer X eller Kal P Dal finns längre är det tryggt att någon håller liv i den urtypiskt svårimponerade Malmö-punken". - Håkan Steen listar Inte New York med Bäddat för Trubbel som årets 8:e bästa låt 2010.

"Det här är inte New York är en debut av samma kaliber som första Wilmer X eller Union Carbide Productions In the Air Tonight". - L-P Andersson, Sonic, nummer 55, vintern 2010/2011.

Det här är inte New York är bland andra listor årets femte bästa platta enligt Mikael Sörling på Turist i tillvaron, Jonas Appelqvist hade den på plats nummer sju på Gaffa och jag satte själv den på plats nummer nio när jag skickade in till Klubbland. Va fan, självaste Nisse Hellberg har tipsat om bandet i både tidningar och TV! Finns inte så mycket att tillägga med andra ord.

/ Mikael Nordlander, High Five.

DJ: BANDANA (PUNKS ONLY) + MANUWAR (TERRIBLE FEELINGS) + ANNA VINHUS & DJ IS OK