x

Eva Dahlgren
Lunds Stadsteater
D. 2011.14.04 Kl. 19:30

Efter succé i Stockholm, Malmö och Göteborg, tar Eva Dahlgrens sin monolog "Ingen är som jag" till Lunds Stadsteater den 14 april. I den hyllade föreställningen, som regisserats av Måns Herngren, delar hon med sig av sina betraktelser av sig själv och oss alla. Berättat med stor värme, eftertanke och humor.En artist med en makalös karriär. 1978 släppte hon sin första platta. Sju album senare blev Eva Dahlgren den "Blekta Blondinen" med hela svensk folket och fick ett fullständigt erkännande som en av Sveriges bästa sångerskor, textförfattare och kompositörer. Albumet "En blekt blondins hjärta" blev en succé med över en halv miljon sålda exemplar och fem Grammisvinster.

- Det finns historier som inte går att berätta med musik. Historier som kräver ett annat forum. I november hade jag premiär på min monologföreställning. I den berättar jag det som aldrig fick plats i eller mellan mina låtar. En och en halv timmes prat om sådant som kan tyckas alltför oväsentligt eller för invecklat för att skriva en sång om men som krävs för att hela bilden ska klarna.Ge mig 1 1/2 timme av ditt liv så ska jag berätta något för dig som ingen annan kan.De vänligaste hälsningar

Eva DahlgrenSagt om föreställningen:

"Det bär, lyfter och lyser..." - Dagens Nyheter"Lätt ta Dahlgren till sitt hjärta" - Svenska DagbladetÅldersgräns: 13 årBiljettförsäljningen via internet slutar kl 17:30 på konsertdagen.

Biljetter säljs på plats från kl 18:30 såvida konserten inte är utsåld.