x

Surkin
Debaser Medis
D. 2011.26.02 Kl. 19:00

VI HAR BLIVIT UTMANADE!!

Bästa LOFTET återuppstår och utmanar oss på en duell om natten. Utrustade till tänderna med förstärkare, mixrar, synthesizer, tigerbalsam, lasrar, strobar, stödstrumpor och ballonger ställer sig kvällens duellanter redo. DE ÄR: SURKIN [FRA] + CRISTIAN DINAMARCA + MRTN STHLM BEAT + PELLE HÖÖK + NICKE GRUNDBERG TILLSAMMANS MED EN MÄNGD GÄSTER I BAREN.

■■■ FRI ENTRÉ INNAN 22:00 ■■■

■ ■ SURKIN ■ ■
Vi älskar Surkin. Senast han var i Stockholm dansade 800 pers sig vansinnigt svettiga och euforin visste inga gränser. Och vi kan lova er att denna gång kommer bli minst lika bra. Ribban ligger högt och vi kommer flyga över. Benoit Heitz a.k.a Surkin kommer från södra Frankrike men flyttade till Paris i ung ålder. I skolan gick han modern konst-utbildning och gör en del grafiska design-jobb vid sidan av sitt heltidsjobb som producent och DJ.

■ ■ CRISTIAN DINAMARCA ■ ■
Stockholms mest virtuose och därtill hårfagre DJ. Stadsdjungelordspråket säger otvetydigt: när Cristian Dinamarca vänder skivor står tiden stilla och dansgolvet i brand. Inget dansgolv i Stockholm har undsluppit Cristian och det har varit allt för länge sedan Debaser Medis fick äran att studsa runt tillsammans med en av Sveriges roligaste DJ:s.

■ ■ MRTN STHLM BEAT ■ ■
Vad ska vi säga? Martin Ringstrand är en god man som förstår vad ordet underhållning innebär. Han driver en av de mest populära musikbloggarna. Står i DJ-bås och får golv efter golv att vibrera typ 100 dagar per år. Han levererar den franskaste electron, den amerikanskaste housen och den tyskaste technon. Och nu har vi honom på hemmaplan återigen.