x

Klubbpremiär! Allo Darlin + Poppets
Debaser Malmö
D. 2011.18.02 Kl. 19:00

Premiär för The Kids At The Club – Popklubben på Debaser där du ramlar dansgolvet fram med härtat bultandes i takt med musiken och ditt hångel pillandes i nackhåret. Floorshakers och heartbreakers, eufori och kärlek - allt som får dig att dansa med fokus på lika mycket pojkar och flickor på både scen och dansgolv. The needle drops, the stereo gives, it's never too late to learn how to live!


'Get dressed at seven
be up by nine
I'm up all night
these friends of mine
the needle drops
the stereo gives
its never too late to learn how to live'

Live:
ALLO DARLIN'
POPPETS

DJs: Terry Ericsson (Falling and Laughing) + So Tough! So Cute


ALLO DARLIN' från London släppte ett indiepop världens finaste album förra året och är nog det mest glädjesprudlande livebandet just nu. Elizabeth Morris personliga texter i kombination med en scennärvaro och energi som vi inte sett sedan bob hund har lämnat oss med ett leende från öra till öra varje gång vi sett dem. Ladda upp med våra favoritlåtar "Henry Rollins Don't Dance", "The Polaroid Song" och "My Heart is a Drummer" och ställ dig sedan längst fram med oss och sjung med

POPPETS från Göteborg med släpp på bland annat Burger Records, vårt absoluta favoritskivbolag, är som punk duon som rökte utanför rökrutan och som du var rädd för tills de gav dig ett blandband med Ramones, Buzzcocks och GG Allin och räddade dig från helvetet.

Gäst-DJ Terry Ericsson (Falling & Laughing) och The Kids At The Clubs egen Daniel Novakovic (So Tough! So Cute!) har tillsammans drivit fler popklubbar än vad som går att räkna. Med blicken fast uppåt och framåt så blir det ett rasande tempo genom sextiotals soul, indie, pop, girl-groups från alla decennier. Dans Dans Dans!