x

Kissy Sell Out + Mayka
Debaser Medis
D. 2011.18.02 Kl. 19:00


Fredagen den 18:e februari är det vårpremiär för Shape Up! och vi rivstartar med Kissy Sell Out DJ-set, Mayka som warm up, residenterna Nina och Johan och finaste klubben Dream Baby Dream i baren.

KISSY SELL OUT (UK) är 26 åriga Tommy Bisdees enmansshow som sedan 2006 gjort sig mer och mer känd världen över för sina galet energiska DJ-sets.

När han inte är ute och spelar på klubbar runt jordklotet håller han varje vecka i sitt egn...a radioprogram på BBC Radio 1. Där spelar han ofta sina specialgjorda remixer på kända låtar som inte dyker upp någon annanstans än i programmet.

2009 släppte han sitt debutalbum ""Youth" och har förutom det gjort ett stort antal officiella remixer åt artister som Calvin Harris, Chromeo och Dragonette m.fl.

Tidningen Mixmag kallade honom "en av de mest spännande, karismatiska och underhållande DJsen det här årtiondet." Nu är det dags för honom att inta Stockholm!

Som warm up kör MAYKA ett alldeles fantastiskt set med en mix av indiedisco, electro, house och dubstep. Det senaste året har Mayka erövrat Stockholms stora klubbar med sin dynamiska stil och har även spelat på Arvikafestivalen och Way Out West. Precis som Kissy Sell Out gillar hon att mixa olika genres och när hon inte spelar skivor producerar hon egen musik.

Nina Kienast och nya residenten Johan Granath rör sig den här kvällen mellan båda dansgolven och dundrar på med dans och fest i gränslandet mellan indie och electro.

DREAM BABY DREAM är Sofie Edman och Emilio Fagones finfina klubb som vanligtvis huserar på Landet. Nu kommer de och sprider sitt musikaliska evangelium i baren för oss.
Det blir tropisk regndans till den drömskaste av musik du kan tänka dig!