x

Linkin Park
Ericsson Globe
D. 2011.14.06 Kl. 19:30

LINKIN PARK TILL ERICSSON GLOBE!

2007 stod de inför ett totalfullt jublande Globen. Tre år senare har fansen väntat nog. Nu får vi äntligen se Linkin Park i Sverige igen, den 14 juni spelar bandet på Ericsson Globe i Stockholm.

Sedan lite mer än tio år har Linkin Park dominerat den melodiösa nu-metalscenen och har med sina fyra album ”Hybrid Theory”, ”Meteora”, ”Minutes To Midnight” och ”A Thousand Suns” sålt mer än 50 miljoner album världen över. Deras remixalbum ”Collision Course”, som är ett samarbete med Jay-Z, placerade sig på Billboardlistans första plats direkt när det släpptes och till dags dato sålt i mer än 5 miljoner exemplar. Bandet har även vunnit två Grammys för Best Hard Rock Performance (2001) och för Best Rap/Sung Collaboration (2006) och blivit nominerade ytterligare fyra gånger. Bandet har även vunnit Best Rock Video och Viewer’s Choice Award på MTV Video Awards.

Linkin Park har gjort ett flertal världsturnéer och stått inför tiotusentals människor på arenor i alla världsdelar och har gjort sig förtjänt av sitt rykte som ett av världens bästa liveband. Efter att ha ställt in tre spelningar i Sverige kom de till slut till Globen i Stockholm den 25:e maj 2007 och hänförde den fullsatta arenan.
Vi är väldigt stolta att kunna presentera ett av världens största alternativa rockband på svensk mark igen när Linkin Park besöker Ericsson Globe för en andra gång.

Förband är amerikanska "Middle Class Rut".

För mer info om Music For Relief läs här www.musicforrelief.org

Max 6 biljetter per person.

Åldersgräns 13 år.

Endast direktbetalning.