x

Kim Larsen & Nationalteatern
Stadsparken, Trelleborg
D. 2011.02.07 Kl. 18:00

Kim Larsen & Kjukken, Nationalteatern
Lördag den 2 juli kommer två av Skandinaviens i särklass mest etablerade rockband till Trelleborg. Först på scen blir Nationalteaterns Rockorkester som garanterat kommer att se till att "Livet är en fest". Därefter äntrar Danmarks rockkung Kim Larsen med sitt band Kjukken.
Ni kan förvänta er och vi kan utlova en grym kväll i rock´n rollens förtecken!

Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år. Under 70-talet som rösten i legendariska Gasolin, på 80- och 90-talen med en framgångsrik solokarriär och de senaste åren tillsammans med bandet Kjukken. Han har alltid varit mycket populär i Sverige och sommaren 2011 är han tillbaka, med material från hela karriären - från Gasolin via soloperioden till nyskrivet material. Detta blir Kim Larsen & Kjukkens enda konsert i södra Sverige i sommar.

Nationalteaterns Rockorkester är från början sprungen ur teatergruppen med samma namn. Med andra ord talar vi om legender och ikoner i svensk musikhistoria. Livet är en fest, Bängen trålar och Barn av vår tid är låtar som alla svenskar diggat till på fritidsgården, i gillestugan, på konserterna. Vi kan utlova en grym konsert med en Rockorkester som är "på riktigt" och alltid har varit det!

Åldersgräns 13 år

Mer info på www.kimlarsen.dk, www.nationalteatern.nu och www.nojet.se