x

Vitalic
Debaser Medis
D. 2011.30.04 Kl. 16:00

Att uppleva Vitalic live är en av de mest energirika musikupplevelserna du kan föreställa dig. Musiken drivs av en kick med kraft nog att riva järnridån mellan techno och pop. På scen jobbar Pascal Arbez med 16 kanaler som en enmansarmé när han outtröttligt sätter eld på dansgolv, festivaler och arenor världen över.

Vitalics tongivande debut "OK Cowboy" räknas till ett av förra decenniets viktigaste album och följdes av en två år lång världsturné som kröntes med albumet "V Live" - en fulländad uppvisning i dansmusik. Vitalic får sina lyssnare att göra allt: dansa, skrika och få gåshud av musikens intensitet.

Fyra år senare slog Vitalics andra album "Flashmob" ner som en bomb hos kritiker och fans. "Flashmob" utökade Vitalica hitarsenal som nu inkluderar låtar som "My Friend Dario", "Poney Part 1", "Poison Lips" och "Second Lives". Vitalic visade än en gång att han i princip är omöjlig att överskatta och tveklöst förtjänas att kallas en av vår tids främsta producenter.

Efter förra årets hyllade DJ-set på Peace & Love-festivalen är Vitalic tillbaka i Sverige igen, på Valborgsmässoafton, med en full live show på Debaser Medis. Det blir en av den franska arenaaktens mest intima spelningar detta år.
http://www.myspace.com/vitalicofficial

▲▲▲WILLIAM HAMILTON OCH LEO FORSSELL ▲▲▲
I princip varje helg sen de träffades har de flankerat varandra bakom ett par skivspelare på Stockholms bästa nattklubbar. Klubbmogulerna, discjockey-virtouserna och levande dansmusiklexikonen William Hamilton och Leo Forssell svävar ut med en handplockad palett av toner, ljud och rytmer.

▲▲▲EMELIE BÅÅTH OCH LISA LINDER▲▲▲
Emelie och Lisa spelar pop klädd i svart och smäktande soul. De blandar dansant electro med tummade nostalgisinglar. Allt från Hall & Oates till Cults och Gold Panda i baren mellan 22 och 01.