x

Popquiz Säsongspremiär!
Debaser Malmö
D. 2011.10.03 Kl. 19:00

Väntan är över, våren är här och Malmös roligaste läxförhör är tillbaka på Debaser. Den 10 Mars är det säsongspremiär för Popquiz Malmö, varannan vecka kan ni vänta er en musikalisk odyssé där ni får testa era kunskaper i popens samtid och historia.

I lag om max 5 personer utmanas ni i ett musikquiz som spänner över de senaste 60 årens popmusik. Under två timmar spelas utdrag ur ett 40-tal låtar. Som vanligt ska ni ange vilken låt och artist som spelas och utöver det prövas er kunskap i olika frågekategorier av typ "död eller levande", "cover eller original", antal bandmedlemmar. Kvar på slutet är så klart allas favoritmoment: bandanagram. Var på plats i tid, kl 19.30 börjar quizet. I potten ligger i vanlig ordning en helgbrunch på Debaser för hela vinnarlaget.

Slutligen vill jag tacka för alla uppmuntrande mail och hälsa er varmt Välkomna tillbaka. Vi ses varannan vecka från och med nu, fram till början av Juni då vi korar säsongsvinnarlaget.

/Fredric Öslöf


Dessutom hang the DJ med vår favoritkonstnär och dj Ella Tillema som spelar punkrock och powerpop och alltid 50% killband och alltid 50% hits och alltid 50% obskyrt. (= 150% fest) Dessutom är hon en nörd och 90% av musiken släpptes mellan 77 och 84. Vi gillart! Varmt välkommen till spontansdans, god mat, dryck och barhäng.