x

Laserpistolerna
Debaser Slussen
D. 2011.18.03 Kl. 20:00

Fenech-Soler är inställt pga av sjukdom.

Vi på Debaser och Luger önskar Ben i bandet ett snabbt tillfrisknande.

Stockholms popstoltheter LASERPISTOLERNA står dock på vår scen. Shit, ni som sett dom live vet vad jag snackar om. Det är helt sjukt bra, vilt, svettigt, poetiskt, rått och äkta. Det finns inget stockholmsband som genererar så vilda spelningar som laserpistolerna – tro mig! Skön svensk söder-romantiks popnroll när den är som onyktrast. En solnedgång från skinnaviksberget. Ett hångel bakom bajamajorna på hultsfred. Den sista ciggen på väg hem och den första ölen en sommarförmiddag. 11 par slitna converse i hallen. Brustna, ihoplappade och reparerade hjärtan. Lite som om livet vore en skön rulle.

LEON LJUNGHORNS HÅRDROCKSFÖRENINGSKLUBB I BAKFICKAN!
Leon Ljunghorn är symbolen som framöver kommer lära oss allt vi inte kan om den hårda rockens alla rit de passage. Med hårdrock menar vi inte bara heavy metal även om det kanske är det man helst vill skratta åt. Med hårdrock menar vi även att somna i en rulltrappa och spy upp en halv flaska jack daniels som sedan börjar brinna då det rinner ner i elektroniken mellan trappstegen. Själva symboliken i att klippa av ärmarna på sin nya dyra jeansjacka. Det är den ska förmedlas. Och det kan stavas både Motörhead och The Mars Volta!
Leon Ljunghorn och hans hårdrocksklubbsförening är nu officiell resident på Beatniks bakficka och Det vore korkat att missa premiären där. Det blir headbanging, psykadeliska trippar, kickflips och kyrkbräning i den hårda rockens tecken!

Klubben Beatnik håller i taktpinnen i DJ-båset.