x

John Olav Nilsen & Gjengen
Debaser Slussen
D. 2011.23.04 Kl. 13:00

Back from the lab!

Club Monkey Business är återigen tillbaks på Debaser Slussen. Den här gången presenterar vi stolt en sammandrabbning mellan Sverige och Norge. Kvällens svenska representanter är grabbarna i ÖSTERMALM och Norge bjuder på massivt motstånd genom stoltheterna i JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN. Som vanligt balsamerar CMB-crew med vänner era trumhinnor med dansant punk, garagerock, indie och pop från DJ-båsen. Vi är råpepp på en grymt skön kväll, hoppas att ni är likaså!

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN
Detta norska gäng förutspåddes tidigare i år till att bli 2011 års största break i Skandinavien. Är vi redo för det? Ja, vi tror det! Pop med bra driv och en punkig nerv. 2009 släppte de sitt debutalbum "For Sant Til Å Være Godt" och i februari 2011 avtäcktes uppföljaren "Det nærmeste du kommer".

ÖSTERMALM
Kan du inte dansa till detta sväng, kan du inte dansa alls. Stockholmspunk i sitt esse 2011. Ett band du helt enkelt inte vill missa.

Inne vid dansgolvet kommer Kristian Anttila och Erika Wiklund bjuda på pophits hela natten lång. I DFB kommer CMB Crew stå för skivspelandet. På uteserveringen huserar Martina Myrsell från The Ex Club. Mycket sväng utlovas!