x

Andreas Mattsson
Inkonst
D. 2011.31.03 Kl. 21:00

EVENEMANGET ÄR INSTÄLLTEtt av 90-talets allra viktigaste svenska popband var utan tvekan Popsicle. Med Andreas Mattssons i spetsen skrev de historia med, i indiemått mätt, supermegahits som Hey Princess och Not Forever.
För fem år sedan släpptes Mattssons fantastiska solodebut "The Lawlessness of the Ruling Classes" och sedan dess har vi längtat efter en uppföljare. Nu släpps äntligen nya albumet "Kick Death's Ass".

- På Lawlessness gjorde jag lite som jag tror att man gör elektronisk musik: om man vill att det ska låta mer lägger man på ett till instrument. Den här gången spelade jag istället starkare på exempelvis gitarren. Jag spelade också mer utan att tänka så mycket i förväg. Jag spelade liksom mer till musiken. Pelle Gunnerfeldt som mixat skivan tycker att jag har blivit mer samspelt med mig själv, och det stämmer nog. Men annars är det väl liknande ämnen som tas upp, och liknande ackord, och liknande röst. Fast den här gången spelar jag inte precis allt själv.Åldersgräns: 13 årBiljettförsäljningen via internet slutar kl 19:00 på konsertdagen.

Biljetter säljs på plats från kl 20:00 såvida konserten inte är utsåld.