x

Johnossi & Jay Smith
Sparbanken Lidköping Arena
D. 2011.02.04 Kl. 17:30

Something Between kan stolt presentera Von Benzo feat. Jay Smith och Johnossi på Sparbanken Lidköping Arena, 2 April 2011 !


Lördagen den 2 April smäller det och det smäller rejält när Sparbanken Lidköping Arena får besök av inga mindre än Von Benzo feta. Jay Smith och Johnossi. Dessa kommer att bjuda er på ca. 3 timmars ren underhållning av högsta klass !

...Idol-2010 vinnaren Jay Smith tog hela Sverige med storm under hans deltagande i Idol-2010. Han vann hela svenska folkets hjärta och vann tillslut ohotad hela tävlingen. Han inledde Idol med att knäcka juryn med sin underbara tolkning av låten Black Jesus för att sedan bara fortsätta att briljera vecka efter vecka. Höjdpunkten var när han bestämde sig för att göra sin egna tolkning av Madonnas storhit Like a prayer där han krossade allt och alla och hela svenska folket fick Jays namn på sina läppar! Han avlutade Idol med att framföra vinnar-låten Dreaming People som sedan också släpptes på singel. Jay som innan han var med i Idol spelade i ett band som heter Von Benzo. Detta band kommer att vara på plats tillsammans med Jay. Vi hoppas på en storslagen kväll och kan med säkerhet lova att Jay kommer att bjuda på en show utöver det vanliga !

Rockbandet Johnossi på endast två personer går från klarhet till klarhet. Med succéhitar som What´s the point, Man must dance och Dead End så tillhör man just nu ett utav Sveriges allra största band. På P-3 guld galan 2011 så kammade man hem priset som Årets Grupp för andra året i rad som ett bevis på hur bra bandet har lyckats. En rad album är släppts och man bara öser på till max för att bli ännu större. Bandet har även lyckats bra utomlands och under 2011 så ger man sig ut på en USA-turné. Bandet är mycket unikt på så sätt att man endast är två personer, John på gitarr och sång och Ossi trummorna vilket gör det hela så otroligt fascinerande. Vi hoppas även här på en storslagen kväll av Johnossi där dom kommer att visa vart skåpet ska stå och bjuda på en helt underbar show att minnas länge !
Vi vill hälsa alla varmt välkomna och hoppas att ni kommer få er en show att minnas ! "Nu köööör vi"

Åldersgräns 13 år.