x

David Batra
Lunds Stadsteater
D. 2011.07.10 Kl. 20:00

KB & Lifeline Entertainment presenterar:Batra solosuccé fortsätter i höst! David Batra inledde 2011 med en bejublad premiär av sin soloföreställning ”Det här var ju tråkigt”. Just nu turnerar han landet runt med showen och det redan stora publikintresset växer sig allt större för var dag som går. En rad extraföreställningar har redan bokats in under våren, men med anledning av publiktrycket kommer David Batra att fortsätta att turnera med ”Det här var ju tråkigt” även i höst.– Det har länge varit en dröm att få göra en soloföreställning, därför är det fantastiskt kul att vi kan förlänga turnén och köra även i höst, hälsar en sportlovsledig David Batra direkt från Åre.

”Det här var ju tråkigt” hade premiär 20 januari inför ett fullsatt Rival och har efter det sålt slut på många orter i landet och tagits emot med öppna armar av både recensenter och publik. Vårturnén pågår tills i mitten av april och i september startar höstturnén.Recensenterna om ”Det här var ju tråkigt”"Batras enmansshow som får tårarna att rinna av skratt"

Aftonbladet"Skratten rullar in"

DN“stor komik"

SvD“vågar sig också in i allvaret”

Expressen“äkta, personligt och exklusivt”

UNT“efter 90 minuter har guldkornen lagt sig på hög”

Corren”Genuint roligt och med många överraskande moment”

Sydsvenskan”Det här är det absolut roligaste jag har sett på scen, utan konkurrans”

Skaraborgs läns Tidningar“Det går kanske trots allt inte att skämta om allt, men det går att skämta om väldigt mycket. David Batra vet hur man gör.”

Jönköpingsposten”En och en halvtimmes skrattfest”

Jnytt