x

Den Stora Sommarfesten 23 Juli
Folkets Park
D. 2011.23.07 Kl. 21:00

I samarbete med Föreningslivet.

Denna Folkfest körs i samarbete med Restaurang & Nattclub Kronan i Vara och Lidköpings-kommuns föreningsliv. Kvällen kommer att starta kl 18:30 för alla fotbolls föreningars gemensamma höstsäsongs upptaktsfest och deras Middagssittning. Kvällen kommer sedan fortlöpa med shower/uppträden av bla Peter Siepen som också kommer att agera konfransier samt DJ under kvällen.
Följs sedan utav Rolandz med Robert Gustavsson i spetsen som kommer att uppträda i byggnaden Hangaren el även kallad utedansbanan.
I parkens andra byggnad som kallas Rotunnan i folkmun kommer Drängarna att uppträda, och även 1 utav Sveriges bästa Party DJ kommer spela innan och efter drängarnas uppträde med musiken från för till dagens bästa radiohits.
Utöver parkens alla lokaler kommer det även sättas upp ett större öl/rocktält där 2 lokala band håller ställningarna från start till kl 02:00 & då även festen slutar.
I hela området kommer 18år att gälla och kommer vi kommer heller inte ha möjligheten att släppa in minderåriga med målsmans sällskap. Parken kommer ha massa extra bord & bänkset för alla som vill vila benen. För övrigt är det så som parken ser ut som kommer att erbjudas alla er gäster. Vår förhoppning med detta arrangemang är att totalt inkl fotbolls gästerna räknar vi med minst 4000 besökare och i år med våra ambitioner att göra detta till en riktig folkfest värd att minnas så tror & hoppas vi på fler besökare varje år som arrangemanget fortlöper.