x

Live at Heart 2011
Festivalarena
D. 2011.16.09 Kl. 18:00

Arrangörsföreningen SceniT presenterar stolt!

LIVE AT HEART 2011

Med drygt 150 konserter på två dagar blev LIVE AT HEART 2010 Sveriges största musikfestival…och nu gör vi den ännu större, tillsammans med er.

Live at Heart arrangeras på redan befintliga scener i Örebros stadskärna; på krogar, hotell, festvåningar och barer. Festivalen är inte bara Sveriges största musikfestival, utan samtidigt norra Europas största ”showcase” och mötesplats för musikbransch och intressanta artister.

Biljetten till Live at Heart byter du till festivalpass på vårt festivalkontor från och med onsdagen den 14 september. Passet ger dig tillträde till samtliga spelställen under hela helgen, under förutsättning att inte just det spelställe du tänkt gå till är fullt just då. Ett tips: lyssna in dig på artisterna på hemsidan och planera dina kvällar.

Vi har tre typer av pass:

Ordinarie festivalpass kostar 399:- (plus serviceavgift. Ger tillträde till samtliga scener.)

Ungdomsband kostar 199:- (plus serviceavgift. Ungdomsbandet ger tillträde till alla drogfria scener utan åldersgräns.)

Platinumpass kostar 599:- (plus serviceavgift. Platinumpass ger förtur i kön i händelse av att ett spelställe börjar bli fullt.)

OBS! Du som spelar på Live at Heart får ett ordinarie festivalpass, när du anländer till Örebro. Medlemmar i Örebro Studentkår betalar 299:-. (Köps på Örebro Studentkår och Najz Prajz i Örebro mot uppvisande av kårleg.)

Festivalen pågår fredag 16 sept (ca kl 18 - 02) och lördag 17 sept (ca kl. 18 - 02).

Aktuell information om artister, speltider och festivalkontor kommer löpande upp på www.liveatheart.se