x

Tesla Boy + Rosanna + Montauk
Debaser Medis
D. 2011.25.03 Kl. 19:00

Klubbpremiär för VIRGIN EARS feat. Tesla Boy (RU), Rosanna och Montauk!

Tracasseur, La Petite Putain & Daniel Odelstad är stolta över att presentera sin nya klubb på Debaser: VIRGIN EARS. Här bjuder vi våra gäster på den allra senaste, gladaste, såklart bästaste och mest dansanta musiken. Hos oss får du chansen att höra ruskigt bra och riktigt ny musik från världens alla hörn, därav: VIRGIN EARS.

Till vår premiär är vi otroligt gl...ada/stolta/uppspelta över att kunna presentera episkt mäktiga & tillika ryska Tesla Boy, som gör sin allra första Sverigespelning hos oss.

Live - TESLA BOY (RU)
Tesla Boy, de klarast lysande stjärnorna i det nya östeuropeiska electroundret och definitivt alla hipsters favoritband världen över. Sedan deras internationella bloggdebut, under våren 2009 på franska Valérie och svenska Tracasseur, har de byggt sig ett aktat namn i bloggsfären och hemma i Ryssland, där de såklart även är en del av Moskvas modescen. Debutalbumet kom våren 2010 och nya singeln "Rebecca" släpptes nu i februari. Med tydliga influenser från 80-talets new wave och synth samt dagens electro, låter de som om de kommer någonstans från skärningspunkten mellan Chromeo, A-ha och New Order. En, enligt oss, dödligt bra kombination.

Live - ROSANNA
Rosanna turnerade som 13-åring med Destiny's Child runt i USA som medlem av gruppen Play. Sen dess har hon gjort en resa liknande Robyns, via sång på Kockys hyllade debutalbum "Kingdom Came" från 2007, till sin första solosingel "Waterfall" som i höstas kom ut på nystartade credd-bolaget Popjustice Hi-Fi, då hon också gästade P3 Pop. Rosanna beskriver sin musik som storslagen, emotionell, kaotisk och vacker pop. Som del av DJ-kollektivet XOXO är hon heller ingen främmande fågel i Stockholms nattliv. Uppbackad av bandet Rocket Boy så kommer Rosanna bjuda på flera nya låtar, det gillar vi skarpt.

Live - MONTAUK
Stockholmsduon Montauk beskriver sin musik som lyx-pop. Det kan väl översättas som deras egen brygd av balearisk disco och 80-talsballader. Signade till hypade Toronto/Bahrain-baserade labeln Brilliantine har de gjort sig ett aktat namn på nudisco-himlen och de har under hösten och vintern spridit sin lyx runt om i Europa.


VIRGIN EARS RESIDENTS:

DJ - TRACASSEUR
Bloggen och DJ-duon Tracasseur har på två år byggt upp en av de mest aktade musikbloggarna med en bred inriktning mot elektronisk och/eller dansant musik. Med tonvikten på nu disco, dreamwave och indieelectro sprider de sin musik till tusentals läsare per dag från världens alla hörn . De är också en DJ-duo som spelar regelbundet runtom i Europa och har spelat på de flesta ställen i Stockholm.

DJ - LA PETITE PUTAIN
La Petite Putain är tvärtemot vad namnet antyder en duo. Som två av alltför få kvinnliga DJs har de för vana att dansa och festa i kapp med sin publik till tonerna av allt från 70-talsdisco till Chicago house. Nyligen har de också gett sig in i bloggsvängen med sin blogg på Bojaka.se. Eftersom båda jobbar på Beyond Retro bjuder de gärna på spektakulära scenkläder - en totalupplevelse alltså.

DJ - DANIEL ODELSTAD
Daniel Odelstad, medlem och skapare av en myriad olika DJ-konstellationer och klubbar i Sthlm, nu senast ”Tjuvlyssnat” med Happy Endings!, är DJ:n som är lika given på dansgolvet som i båset, lika hemma i baren som brutalt utkastad av vakterna. Musikmässigt spelas allt som får folk att dansa lite hårdare, att bli lite gladare och sänka ännu ett järn. Fest mycket? Svar, ja.