x

En Vivo Spanska Musikklubben! Live: Polock
Debaser Slussen
D. 2011.09.04 Kl. 20:00

Den spanska oberoende kulturscenen landar i Stockholm på natten den 9/4 med två grymt bra liveband och DJ COCO (PRIMAVERA SOUND)

POLOCK från Valencia är aktuella med sitt album "Getting Down From The Trees" och befinner sig just nu på turné i USA och besöker bl a den meriterande festivalen South by South West i Austin Texas. Där brukar man se banden som det snart ska snackas om. Lika smarta och moderna som franska Phoenix är de det perfekta soundtracket på din kommande bilsemester längs den fransk- spanska gränsen kring Pyrenéerna. Förslagsvis bär du sjalett, snygga bågar i en öppen bil av dyrt märke. Vi snackar gärna om Polock. Det är bra! Jävligt bra!

Ett annat band från samma land denna kväll är TRIÁNGULO DE AMOR BIZARRO. Här är det mer distade gitarrer och stirra på skorna som gäller. Tänk My Bloody Valentine, Slowdive eller Ride. Bandet är aktuella för sommarens Primavera Sound som är en utav Spaniens allra bästa festivaler. Också en festival Debaser brukar hänga flitigt på.

Vi gillar Spanien!

Självklart har vi dessutom två av Sthlms mest populära klubbar på plats bakom skivspelarna för att hylla Spanien ikväll; SVENSKA MUSIKKLUBBEN och YOUTH!

Kvällen presenteras av Spanska Ambassaden, och Instituto Cervantes i samarbete med Debaser, Spanska Turistbyrån, UFI (Unión Fonográfica Independiente) och AIE (Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes).